Feszt
Show MenuHide Menu

A fesztiválok és a bio termékek új kora

Régebben a “fesztivál” szó maga a mumus lehetett sokak számára (itt főleg a szülőkre gondolok), ugyanis egyet jelentett a féktelen tivornyákkal, a gátlások oldódásával, a sátrazással, éjszakázással és a kétes higiéniai körülményekkel.

Ma már nem biztos, hogy e kifejezés hallatán egyből a sárban dagonyázós, alkoholmámoros koncertélmények jutnak eszünkbe, ugyanis egyre népszerűbbek a más jellegű fesztiválok, legyen szó könyvhétről, jógafesztiválról vagy ökotudatos programsorozatról. Utóbbinak különösen örülök, ugyanis fontos szerepet tölt be az életemben, igyekszem mindennapjaim lehető legtöbb aspektusába beépíteni ezt a fajta szemléletmódot. Az étkezésre való odafigyelés is ennek a része.

A szükséges “bio élelmiszer-szállítmányomat” a BioCity.hu webáruházból szoktam beszerezni. Szeretem, hogy a webshopjukban jól átláthatóak a különböző termékcsoportok, de ha szeretnék, az akciós termékek között, vagy csak bizonyos márkák kínálatából tudok válogatni. A speciális étrenddel élőknek a BioCity.hu maga a kánaán! Akár a bio élelmiszereket preferálod, akár diabetikus vagy gluténmentes termékekre van szükséged, itt megtalálod, amit keresel. De azoknak sem kell kétségbe esniük, akik vegán vagy paleo étrendet követnek, a nekik szóló szortimentre sem lehet panasz.

A weboldalukon belül található a BioCity blog, ahol különböző, életmóddal kapcsolatos, hasznos cikkek olvashatók. Érdemes végigböngészni a tartalmaikat, ugyanis a blogcikkeket 2018 óta írják a nagyközönségnek, így nem kis mennyiségű információt tartalmaznak.

Kár lenne kihagyni az aktuális kedvezményes ajánlataikat, amelyeket két menüpontban is megtalálhatunk: a Akciók fül alatt és az Okoshét keretein belül. 10%, 20% vagy akár 30% kedvezményt jelenthet mindez!

Egyébként maga a szegedi üzlethelyiség is magával ragadó, szóval, ha Csongrád-Csanád megyeiek vagyunk vagy csak arra járunk, mindenképpen megéri megtekinteni a fizikai boltjukat is. Több mint 10 éves munkatapasztalatuk, 8000+ terméket tartalmazó kínálatuk úgy hiszem, magáért beszél.

Az élelmiszerek mellett étrend-kiegészítőket és drogériás termékeket is forgalmaznak. Utóbbiak között is szeretek válogatni, hiszen e termékeikkel ugyanúgy a tudatosságot és a környezetbarát életmódot képviselik, mint az élelmiszerekkel. Ha még sosem rendeltél tőlük, ajánlom, hogy tegyél egy próbát – szerintem nem fogod megbánni.