Feszt
Show MenuHide Menu

Két fesztivál közt egy cégalapítás, így kell ezt csinálni

Ha olyan céget keresel, akik hatékonyan, gyorsan segítenek megalapítani a cégedet, akkor van egy jó tippem. A topcegalapitas.eu a top, már ha lehet így fogalmaznom. És el is mondom mindjárt, hogy miért.

Előtte azonban annyit, az egész olyan hamar megtörtént, hogy épphogy hazaértem az egyik zenei fesztiválról, és már épp pakoltam a másik nyári programomra, már kész is volt a cég. Igen, két fesztivál között. A lényeg, hogy jó emberekre kell bízni a cégalapítást.

És a topcegalapitas.eu pontosan ilyen. Azt nyújtja, amit ígér, amit vállal és mindezt akkor, amikorra meg van beszélve. Nincs apró betű, nincs rejtett költség, csak az, ami le van írva. És ez tökéletesen működik így.

Nagy segítség a kezdő vállalkozásoknak, vállalkozóknak, hogy tudják, pontosan mire is számíthatnak. Hiszen ha valaki vállalkozni kezd, a kezdeti költségek igen nagyra rúghatnak és nem árt tudni, hogy amíg nem lesz biztos bevétel, mire is számíthat az ember.

Ezért is jó, hogy a topcegalapitas.eu-nál minden pontosan le van írva, hogy mi mennyibe kerül és hogy az egyes csomagok mit is tartalmaznak pontosan. A cégalapítás nem egyszerű folyamat. Legalábbis annak, aki még soha nem alapított céget. A sokéves rutinnal rendelkezők pedig már pontosan tudják, ismerik a folyamatokat, hogy mi a teendő, hova kell bejelenteni a céget, mit is kell csinálni. Elengedhetetlen egy jó könyvelő, aki szintén nagy segítség a kezdetekkor.

Na de vissza a topcegalapitas.eu csapatához. Itt úgy is lehet céget alapítani, hogy saját magunk választjuk ki a székhelyünket, de úgy is, hogy a cég biztosítja ezt számunkra. Itt is két lehetőség van, az egyik hogy budapesti lesz a székhely, a másik, hogy egy iparűzési adótól mentes település, nevezetesen Újlengyel. Ha a cégünk székhelyszolgálatást is kér, akkor az alapításért külön nem is kell fizetni. Csak a székhelyszolgáltatásért, de ekkor is hat hónaphoz jár egy ajándék, egy bónusz hónap.

Szóval ha a topcegalapitas.eu csapatát hívjuk segítségül, akkor nagyon sok teher lekerül a vállunkról. Lesz idő magával a vállalkozással foglalkozni, hogy mi legyen a cég neve. Egyébként ebben is adnak hasznos tanácsokat. A honlapon sok-sok olyan cikket is el lehet olvasni, melyek a kezdő és talán nem is olyan kezdő vállalkozókat, vállalkozásokat segítik. Afféle gyorstalpaló. Ezekre az információkra mindenkinek szüksége lehet, és tényleg közérthetően, egyszerűen le vannak írva a leghasznosabb, naprakész tudnivalók.

Sokan félnek egyébként a székhelyszolgáltatásról, ez egy picit még idegen dolog Magyarországon, pedig máshol teljesen megszokott és bevett gyakorlat. Gondoljunk csak bele, hogy ha valaki például olyan tevékenységet végez, ahol nem egy irodában ül egész nap, hanem például szállít, vagy egy műhelyben alkot, vagy épp olyan szolgáltatást nyújt, amihez sokat kell utaznia. Adott egy ilyen vállalkozó. Ha most azt vesszük, hogy cégalapítással együtt hat plusz egy hónapra a székhelyszolgáltatás 39.900 forint, akkor gondolkodjunk csak? Mennyibe is kerülne egy irodát bérelni, ahová érkezhetnek a hivatalos iratok, levelek, aztán meg ezeket be kéne szkennelni és észben tartani, hogy mikor kell rá reagálni, vagy mi a teendő vele. Aztán ha mi ugye a vállalkozásban dolgozunk, kell még egy ember, aki átveszi, iktatja, felbontja, megnézi ezeket a leveleket.

Ezt most elfelejthetjük, hisz a topcegalapitas.eu-nál a székhelyszolgáltatóhoz mennek a levelek, ők ezt elküldik, papíron is persze, és nem kell órákat állni például a postán, hogy átvegyünk egy-egy hivatalos iratot. Na ezért is jó ez a megoldás, törvényes és hasznos. Főleg a vállalkozóknak, akiknek kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy ilyenekkel töltsék a drága idejüket.

A topcegalapitas.eu számomra a legjobb választás volt, és jó szívvel ajánlom minden kezdő vállalkozónak. Persze a profiknak is.