Feszt
Show MenuHide Menu

Így készültem a fesztiválokra

Télen úgy alakult, hogy hozzácsapódtam egy fiatalabb társasághoz. Persze régen is igaz volt rám, hogy valahogy mindig jobban kijöttem a nálam fiatalabbakkal.

A lányok azt mondták, hogy a nyáron majd mindenképpen menjek velük fesztiválozni, mert az egy kihagyhatatlan móka. Túlságosan nem volt nehéz dolguk, hogy erről meggyőzzenek.

Fesztiválok már akkor is voltak, mikor fiatalabb voltam, de a szüleim nagyon konzervatívak voltak, és soha nem engedtek engemet ilyen helyekre.

A fesztiválozást később, felnőtt fejjel sem pótoltam be soha, mert úgy éreztem, hogy én már oda túl öreg vagyok, és nem szerettem volna nevetség tárgya lenni.

A lányok azonban feltöltöttek élettel, és így már végre egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam.

Az a terv, hogy a nyári hónapokban három hazai rendezvényen is tiszteletünket fogjuk tenni, és ebből az egyiken még ott is fogunk aludni. Nagyon izgalmasnak ígérkezik ez a számomra!

Még itt sincs a nyár, de én már nagyban elkezdtem tervezgetni és készülődni. Vásároltam több ruhát is, amik olyan tipikus fesztiválos ruhák. Jól néznek ki, de azért elég kényelmesek is.

Egy nagy aggodalmam azért így is volt: féltem, hogy egy kicsit öregnek fogok kinézni az arcom miatt. Ezt az érzést sehogy sem tudom magamnak leküzdeni, hiába mondják a lányok, hogy butaság, amit gondolok.

Elhatároztam, hogy ez ellen valamit tenni fogok, mert nem szeretném, hogy ez tönkretegye az fesztiválos élményemet.

Amire nekem itt most szükségem volt, az egy kémiai hámlasztás! Ez azért egy elég komoly beavatkozásnak számít, így addig kutakodtam az interneten, amíg rá nem találtam a lehető legjobb választásra, ami nem más, mint a Kelemed Plasztika. Látogassátok meg Ti is a weboldalukat, amit a plasztika.info.hu címen fogtok megtalálni.

Sok fogalmam nem volt ezekről a típusú műtétekről és kezelésekről, de van itt egy blog, amit olvasgatva azért elég komoly tudásra tehetünk szert ebben a témában. Nekem azért is volt hasznos elolvasni az itt található cikkeket, mert egy kissé bizonytalan voltam még ebben az egészben. Azonban az itt megszerzett infóknak hála, rájöttem, hogy egyáltalán nem kell tartani ettől a dologtól, főleg akkor nem, ha ezt a kiváló plasztikai intézetet választom ki.

A weboldalon tudtam meg, hogy a kémiai hámlasztásnak is több formája létezik: felületes hámlasztás, közepesen mély hámlasztás és mély hámlasztás. Ebben az intézetben csak a felületes változatot alkalmazzák, aminek komoly szakmai okai vannak. A felületes kezelés esetén jóval rövidebb és egyszerűbb is az utókezelés.

Ez a beavatkozás nem egy egyszeri történet, hiszen ezt két vagy három hetenként el kell végezni, amíg a kívánt eredményt el nem érik. Az újabb kezelések során a glikolsav-oldat töményebb, mint az azt megelőző esetben. Itt nagyon fontos a fokozatosság.

Fontos volt, hogy ezek a kezelések még a télen megkezdődjenek, mert azokban az időszakokban, ahol sok a napfény, ezt a kezelést nem szabad elvégezni.

Elképzelhető, hogy bizonyos szövődmények lépnek fel, de ezek egyáltalán nem olyan vészesek.

Ebben az intézetben a kémiai hámlasztást meglehetősen ritkán végzik el önmagában, és gyakran más módszerekkel is támogatják azt. Általában a következő kezelési módszerekkel szokták kombinálni: lézerrel történő kezelés, Drakula-kezelés, dermabrázió és egyéb bőrápolási módszerek. Gyakran saját zsírfeltöltést is alkalmaznak.

kémiai hámlasztás

Nyilván sok kérdés kavarog most a fejetekben, de nem kell aggódni, mert ezekre válaszolnak netek, ha felhívhatjátok az intézetet telefonon, de akár írhattok email-t is, ha azt szeretnétek.

Természetesen a beavatkozás előtt mindenképpen sor kerül egy konzultációra is, ahol a beszélgetés mellett egy alapos és átfogó vizsgálatra is sor kerül.

Annyit elmondhatok nektek, hogy az eredmény kiváló lett az én esetemben. Őszintén szólva még annál is jobban sikerült, mint amit vártam. Szinte már úgy néztem ki, mint a fiatal barátnőim.

Az intézet két városban is működik: Pécsett és Budapesten, és eldönthetjük, hogy hol szeretnénk konzultálni. Az, hogy egy adott műtét és beavatkozás hol végezhető el, az függ a műtétnek a típusától is.

Szeretnék még egy kicsit beszélni az intézetet irányító doktor úrról is, akinek örökké hálás leszek. Már az első néhány mondatából éreztem, hogy Ő aztán igazi profi, aki tudja a dolgát. Nagyon tetszett, hogy elmagyarázta nekem ennek a módszernek a lényegét, persze olyan nyelvezeten, hogy azt én is megértsem. Úgy gondolom, hogy egy kiváló megoldás arra, hogy az orvos és a páciens között kialakuljon a szükséges bizalom.

Hihetetlenül boldognak érzem magamat azt arcom megfiatalítása óta. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen szintű eredmény egyáltalán lehetséges.

Már gondolkodok azon, hogy a jövőben majd más beavatkozásokon is részt fogok majd venni, hiszen egészen biztos vagyok benne, hogy hasonlóan kitűnő eredményekre számíthatok majd.