Feszt
Show MenuHide Menu

Ezzel az új serpenyővel szinte fesztivál lesz a főzés

A világon rengeteg híres fesztivál van, amire emberek százezrei mennek el. Ha ilyen nagy eseményekre gondolok, általában nem Magyarország szokott először eszembe jutni. Viszont mikor pár évvel ezelőtt a Sziget fesztiválon dolgoztam, rá kellett jönnöm, hogy Európának mi körülbelül egy fesztiválországa vagyunk. Sok-sok különböző nemzet jön el hozzánk csak azért, hogy egy hetet a Filatorigátnál töltsenek.

Ezen kívül dolgoztam még más fesztiválokon is és az volt az általános élményem, hogy a fesztiválokról sokszor túl idealizált a kép. Mindenki azt gondolja, hogy egy fesztivál egy hétnyi féktelen bulizást jelent csak. De ha nincsen rendesen megszervezve az esemény, akkor rengeteg olyan probléma léphet fel, ami tönkreteheti az élményünket. Ilyen például, hogy milyen drágák az ételek, hogy nehéz kijutni a fesztivál területéről és arról már ne is beszéljünk, hogy mennyi idő mire bejut az ember a mosdóba.

De ezekből az élményekből is sokat tanultam, főleg azzal kapcsolatban, hogy miként érdemes vezetni egy éttermet. És bár mindig odafigyelek a vendégek kényelmére, most egy teljesen más, logisztikai problémát kellett megoldanom. Ez pedig rengeteg, rozsdamentes acél serpenyő beszerzése volt. Korábban mindig a közelünkben lévő nagykernél vásároltam, viszont bezárták az üzletet. Az egyik barátom viszont azt mondta, hogy van egy sokkal egyszerűbb módja is a rozsdamentes acél serpenyő beszerzésének, mégpedig a Hunnia Kristály oldala.

Az online rendelésre először húztam a számat, nem voltam biztos benne, hogy számomra tényleg kényelmesebb lesz-e. Viszont mikor először felléptem a Hunnia Kristály oldalára, már rögtön megbántam, hogy ennyi ideig halogattam a váltást. Elég csak ránézni az oldalra és el is felejthetjük a sok elpazarolt órát, amit a bolti részlegek közötti kereséssel töltöttünk. A Hunnia Kristály egy átlátható rendszert kínál nekünk, amelynek segítségével csak pár kattintás kell ahhoz, hogy a rozsdamentes acél serpenyő termékekhez kerüljünk.

A kategóriák logikusan vannak felépítve és még ezeken belül is sok lehetőségünk van arra, hogy személyre szabjuk a találatokat. A rozsdamentes acél serpenyő kategórián belül például lehet rendelni palacsintasütőt, vagy wokot, ezek pedig el vannak különítve egymástól. A kisebb címszavakon belül pedig mindig elérhető az adott terméktípushoz egy rövid leírás. Így jobban megismerkedhetünk a különböző márkákkal. Ez egy nagyon hasznos dolog, mivel korábban mindig csak megérzésre vásároltam és sokszor csalódtam az adott termék minőségében.

Mindegyik rozsdamentes acél serpenyő kapcsán természetesen kép is elérhető, ami magas felbontású, úgyhogy rá tudunk nagyítani. Ezzel elkerülik azt a dolgot, amit az emberek általában fel szoktak hozni az online vásárlással szemben. Ez pedig nem más, minthogy nem tudjuk rendesen megnézni a megvásárolni kívánt termékeket. A Hunnia Kristály oldalán azonban ezzel nem lesz probléma. És mivel a serpenyők alatt pontos adatokat is kapunk az adott termékről, ezért úgy érzem, hogy sokkal objektívabban tudjuk eldönteni, hogy megfelel-e nekünk, mintha egyszerűen csak ránéznénk.

A legfontosabb azonban az, hogy a rendelés is nagyon egyszerű az oldalukról. Korábban még nem csináltam ilyet, de pár perc alatt meg is voltam. Nem kell mást tenni, mint beírni a személyes adatainkat, illetve azt, hogy hova szeretnénk szállítani. Ha ezekkel készen vagyunk, akkor már csak ki kell választani a fizetési módot és pár napon belül meg is érkezik a rozsdamentes acél serpenyő. Az egész folyamat, kereséssel együtt, nem vett igénybe többet 10 percnél és mindezt az otthonom kényelméből tudtam elvégezni.