Feszt
Show MenuHide Menu

A weboldalunk látogatottabb lesz mint egy fesztivál, az ő segítségükkel

Nem voltam igazán nagy bulis, mikor még tinédzser voltam. Egészen az egyetemig azt sem tudtam, hogy milyen hihetetlenek tudnak lenni a fesztiválok. Az elsőre, még 2018-ban mentem el és a legjobb módszerrel: még pénzt is kaptam érte. A fesztiválon történő munka azonban nem feltétlenül olyan egyszerű. Csak hét napot kell dolgozni összesen és majdnem annyit kapsz, mint egy egész hónapért, de a munkaórák száma is jóval több. Reggeltől, késő estéig kell dolgozni és sokszor nagyon rossz ügyfelekkel.

De mindez eltörpült amellett, hogy nyugodtan kiválaszthattunk pár együttest, akiknek a koncertjére ingyen elmehettünk. Nekem ez szólt a leginkább a fesztiválmunka mellett. A koncertek hihetetlenek voltak, ráadásul az utolsó nap az egész csapat felengedett és együtt mentünk el bulizni. Máig az életem egyik meghatározó élménye volt és bármikor szívesen újra megcsinálnám.

A fesztiválos munkám alatt leginkább azt láttam, hogy mennyi szervezést igényel egy ilyen esemény. Később arra is rá kellett jönnöm, mikor egy online boltot akartam indítani, hogy egy ilyen felület elkészítéséhez is rengeteg olyan faktor ismeretére van szükség, ami egy átlag ember számára nem lenne egyértelmű. Ezért elgondolkoztam, hogy felbérelek egy plusz csapatot, akik segíteni tudnak nekem egy honlap elkészítésében. A keresőben láttam egy „Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké” kiírást. Egy próbát megért, úgyhogy rákattintottam és a Keresőben Első nevű cég oldalára kerültem.

Nagyon tetszett egyébként a „Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké” mottója, úgyhogy reméltem valóban ilyen lesz a szolgáltatás. Elsőként nekik kellett engem, mint a honlap látogatóját, ügyféllé tenniük. Ennél jobb próbája nem is lehetett a Keresőben Elsőnek. Mikor a „Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké” felirat átirányított az oldalra, rögtön éreztem, hogy jó helyre kerültem. Olyan szépen volt kialakítva az egész. A színek egyáltalán nem voltak bántóak és a design elemeket sem vitték túlzásba. Ettől függetlenül egy pillanatig nem éreztem azt, hogy az oldal igénytelen lenne, egyszerűen csak könnyen navigálható volt.

Az internetes világban pedig az a legfontosabb, hogy az ember mindent gyorsan el tudjon intézni. Egyébként választani fog egy másik oldalt, ahol könnyebben meg tudja oldani ugyanazt a problémát. A Keresőben Első pedig ezzel teljes mértékben tisztában volt és az oldal összes aspektusára ezt a hozzáállást applikálta. Vegyük példának a tájékoztatójukat. Ezek általában nagyon unalmas szövegek szoktak lenni, amiket muszáj végigolvasnunk, elvégre tisztában akarunk lenni az adott szolgáltatással. A Keresőben Első oldalán azonban alig tudtam abbahagyni a tájékoztató olvasását.

Szinte új világok nyíltak meg előttem és olyan dolgokat tanulhattam a honlap készítéséről, amikre korábban nem is gondoltam volna. És ez csak egy egyszerű tájékoztató volt. Már most elmosolyodtam, ahogy elképzeltem mi lesz még itt, ha elkezdek együtt dolgozni velük. Egyébként a tájékoztató, olvasmányossága mellett még nagyon átlátható is volt. Tehát mindent megtudtunk pontosan arról, hogy milyen szolgáltatást lehet náluk igénybe venni. Nem maradt semmilyen vakfolt.

El is döntöttem, hogy őket fogom választani a weboldalam elkészítésére. Ehhez az elérhetőségeikre volt szükségem, amiknek a megkeresése rengeteg oldalon, komoly időt vesz igénybe. Itt azonban csak feljebb kellett tekernem az oldalon és már meg is volt minden. A telefonra rögtön válaszoltak, de később, mikor e-mailen keresztül kezdtünk kommunikálni, ugyanolyan gyors volt a reakcióidejük. Maximálisan meg voltam elégedve a Keresőben Elsővel.