Feszt
Show MenuHide Menu

Véget ért a fesztiválszezon, a napelemfarm pályázat a téma most

Aki mikro-kis vagy középvállalkozásnál dolgozik, az azt hiszem, tudja miről beszélek. Most, hogy vége a fesztiválszezonnak és kevesebbet megyek szabadságra, sokkal több időt töltök az irodában, részt veszek a hosszabb projektekben is.

A legtöbb barátnőm, akivel mostanában találkoztam és az én munkahelyemhez hasonló cégeknél dolgoznak, mind felhozták, hogy mindenki meg van őrülve, mert elindult egy nagyon kedvező napelemfarm pályázat, amire pont az ilyen vállalatok nevezhetnek.

A pályázatnak az a lényege, hogy a kedvező elbírálást követően 18 hónap alatt napelemes rendszert kell kiépíteni a vállalkozás telephelyén, amelyben az egyes napelemek értéke nem haladja meg a 200.000 Ft/ kWp -t.

A sikeres pályázat esetén a vállalatok minimum másfél millió forintot kapnak terveik megvalósításának támogatásaként.

Ez egy nagyon jó lehetőség minden vállalkozás számára, így amióta csak megjelent a napelemfarm pályázat, mindenki ezzel van elfoglalva. A napelem rengeteg plusz spórolást jelent, de nagyon költséges, így mindenki magának szeretne tudni egyet abból a napelemfarm pályázat forrásából támogatott 5-10.000 napelemes rendszerből.

A pályázat feltételei kedvezők, nincsen az sem túlbonyolítva, hogy ki nyújthat be pályázatot. A napelemfarm pályázat forrásából az egész napelemes rendszer kivitelezhető. A pénz használható magára a napelemre, a biztonságossá tételére, a hálózatra kötésre és még a tartóoszlopok megvásárlására is.

A pénz tehát a napelemes rendszer keretein belül elég szabadon felhasználható, így mindenki meg szeretné kaparintani, hogy egy kicsit zöldebben, a környezetet jobban védve folytathassa vállalatkénti működését.

Mi a https://napelemprojekt.hu/2020-ig-tarto-napelem-palyazat-vallalkozasoknak.html oldalon tájékozódtunk a pályázat részleteiről, meg úgy eleve a napelemekről is. Persze, én a fesztiválok alkalmával találkoztam már a napelemekkel, de azért sosem árt egy kicsit felfrissíteni a tudásunkat, ha fotovoltaikus napelemekről van szó.

Ha megnyerjük a pályázatot, akkor a linkelt oldalt is üzemeltető céggel szeretnénk együtt dolgozni, mert a referenciáik és a szakértelmük meggyőzött minket. A legjobbal akarjuk csináltatni a napelemeinket.

Igaz, hogy nincsenek fesztiválok, de azt hiszem most nem is hiányzik, éppen elég izgalomban van részem a munkahelyemen is, amióta megtudtuk, hogy létezik ez a napelemfarm pályázat.