Feszt
Show MenuHide Menu

Német nyelv a mindenem, most német lottoztam is

16 évig tanultam németet és mindig is olyan munkát vagy légkört kerestem, ahol a német nyelvtudásomat kamatoztatni tudom. Nekem ez nagyon fontos, mert úgy érzem, hogy ebben vagyok a legjobb. Szabadidőmben gyakran olvasok német nyelvű cikkeket, nézek német nyelven filmeket. A számítógép előtt is sokat ülök és játszani is szeretek mindenfélét számítógépen.

Egyik nap arra gondoltam, hogy miután több német nyelvű játékot is kipróbáltam már, kipróbálom a német lotto-t is.

Áttanulmányoztam az oldalt, ahol játszani kezdtem a 49-ből 6-os lottófajtával. Az első 3 szelvényem közül lett egy 3-masom, így úgy döntöttem befektetem a pénzemet a játékba és néha megjátszok pár számot. Számokat valamiért sose úgy választottam, mint sokan mások, szerencseszám, születési dátumok, vagy fontos dátumok miatt. Én általában teljesen random ikszeltem be mindig minden számot, nekem ez volt a taktikám. Nem volt soha semmilyen konfigurációm, ahogy jött, úgy ikszeltem be az éppen szimpatikus számokat.is!

Nagyon kíváncsi voltam erre a német lottóra. Nem is tudom, hogy miért nem fordult meg a fejemben eddig ez. Persze amint elkezdtem, már el is költöttem fejben a nyereményt, amikor láttam, hogy 1 millió euró a főnyeremény. Istenem, mit tudnék kezdeni ennyi pénzzel…

Én mindig hittem a szerencsében, viszont abban is hiszek, hogy lottó nyereményhez nem csak szerencse kell, hanem az is, hogy az ember rászánja magát és a pénzét arra, hogy játszhasson. Nekem mindenképpen izgalmas volt, hogy végre német nyelvű játékkal tudtam szórakoztatni magam. Szerintem mindenkinek szüksége van egy kis izgalomra, ha például mókuskeréknek nevezhető élete van. Kell egy kis kikapcsolódás, egy kis izgalom és izgulás és az, hogy legyen valami szenvedélye. Sokkal jobb, hogy az ember 1000 forintot áldoz hetente lottószelvényekre, mint az, hogy 1000 forintot költ naponta cigarettára. A cigi káros nagyon, a lottó pedig szintén élvezetet nyújt, sőt, lehet az is, hogy kisebb vagy nagyobb összeget nyersz, ami pedig mindenkinek biztosan jól jönne. Gondold csak át. 1 millió euró. Legtöbbünk egész élete alatt nem keres meg ennyi pénzt. Miért lennél a saját magad ellensége és vennéd el magadtól a lehetőséget, hogy pont TE legyél az, akinek a zsebébe hullik ez az összeg?