Feszt
Show MenuHide Menu

Az idei fesztiválszezonra beszereztem egy divatos, új, Swarovski fülbevalót

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a barátnőim és én rajongunk a nyári fesztiválozásért. Szerintem ha tehetnénk, akkor az ország létező összes fesztiválján ott lennénk, de sajnos egyelőre arra még nincsen keretünk.

Annak érdekében, hogy minél többet tudjunk nyaranta ezen szórakozásunknak hódolni, suli mellett egész évben próbálunk annyit dolgozni, amennyi az időnkből kitelik, hogy legyen elég pénzünk a bérletekre, napi jegyekre és az egyéb járulékos költségekre.

Persze mindez nem azt jelenti, hogy egész nyáron csak a lábunkat lógatjuk, ilyenkor is dolgozunk, hiszen egyrészt jó, ha az ember minden nap azzal a tudattal kel fel, hogy van mit csinálnia, másrészt pedig jól tud esni, mikor a saját, kemény munkával megkeresett pénzedet költöd és nem a szüleidtől kell állandóan szponzorációt kérni.

Nagyon várom már az idei első közös fesztiválozást a lányokkal! Szerencsére már csak pár nap és indulhatunk is. A bérletünket már hónapokkal ezelőtt megvettük, mert akkor még jutányosabb áron tudtunk hozzá jutni. Az utóbbi években szinte már hagyománnyá vált köztünk az, hogy ezt a fesztivált mindig meglátogatjuk, ha esik, ha fúj.

Hát igen… esik és fúj. Az utóbbi években megesett néhányszor, hogy az időjárás nem volt kegyes hangulatban és többször is bőrig áztunk. Persze nyáron nincs ezzel semmi gond, egy kis eső néha jól is tud esni, lehűti az embert a forróságban, de utána mikor a sárban kell dagonyáznunk, azért morcosak tudunk lenni a hirtelen jött záporok miatt.

Mivel már tapasztalt fesztiválozók vagyunk, pontosan tudjuk, hogy miket kell becsomagolnunk a bőröndbe ahhoz, hogy az a néhány nap felejthetetlen és jó legyen, ne pedig morcos zúgolódásból álljon. Ruháinkat tekintve mindenre felkészültek vagyunk, vízálló és meleg holmik nélkül el se indulunk.

De azért, valljuk be őszintén, hogy a nyári fesztiválok legfontosabb kiegészítői a színes bikinik, csinos szandálok és a lélegzetelállító ékszerek. Bármennyire is azt hihetné egy kívülálló, hogy mikor az ember lánya néhány napig sátorban tölti az életét és közös vizesblokkot használ több ezer emberrel, akkor nem feltétlen az ékszereken, sminken és úgy alapvetően a kinézeten van a hangsúly. Pedig de.

Miután kialudtuk magunkat az esti buli után, a lányokkal nekiállunk szépítkezni, hiszen ez is az élmény része. Eddig minden évben figyeltük az aktuális fesztivál-trendeket és mindig beszereztük az adott év legmenőbb kiegészítőjét, vagy ékszerét, ami nélkül nem lenne ugyan az az élmény. Színes hajfesték? Pipa! Virágkoszorús hajpánt? Pipa! Aranytetoválás? Na ná! És még sorolhatnám…

Ebben az évben úgy gondoltam, hogy jó lenne beszerezni egy csinos Swarovski fülbevalót is http://ekszerwebshop.hu/fulbevalo/swarovski-fulbevalo, ami napközben a napfénytől csillan meg, éjszaka pedig a buli fényeitől. Habár a csillogó fülbevaló nem feltétlenül számít tipikus fesztiválos kiegészítőnek, én nagyon szeretem a Svarowski ékszereit, ezért úgy gondoltam, hogy teljes mértékben belefér az összképbe ez is. Egy kristályfülbevalóval sosem lehet mellé lőni, csak ki kell választani az alkalomhoz leginkább passzolót.

Mivel a neon színek még mindig hódítanak, úgy döntöttem, hogy a fülbevalóm is legyen élénk. Mivel a fesztiválokon imádunk táncolni és bulizni a barátnőimmel, ezért a lógós fülbevalókat meg se néztem. A hétköznapokban rajongok értük, de úgy éreztem, hogy táncolás közben biztonságosabb lenne, ha egy bedugósat választanék, ami nem tud beleakadni semmibe.

Hosszan böngészgettem egy ékszeres webáruház honlapját, ahol nagy választék van Swarovski fülbevalókból. Nehezen tudtam dönteni, hiszen olyan sok gyönyörű darabot találtam, hogy legszívesebben az összeset megrendeltem volna. Végül egy zöld színű, négylevelű lóhere alakú mellett döntöttem, mert úgy éreztem, hogy egy kis extra szerencse senkinek sem árthat.

Amikor kihozta a futár egyből bele is tettem a fülembe és nagyon meg voltam vele elégedve. Szépen csillog, nagyon mutatós, de kellően kicsi ahhoz, hogy biztonságos legyen táncolás közben. Gondolhatjátok, egyből le is fotóztam és elküldtem a barátnőimnek a képet. Ők is egyből beleszerettek és tudni akarták, hogy hol találtam ilyen egyedi és különleges fülbevalót. Elküldtem nekik is a linket, aztán végül még aznap megbeszéltük, hogy milyen menő lenne, ha mindhármunknak egyen fülbevalója lenne a fesztiválon.

Mivel a zöldön kívül árultak még kéket és rózsaszínt is, mindét barátnőm tudott rendelni magának egyet-egyet. Enyém a klasszikus zöld, Fruzsié a vizet idéző kék, Dóri pedig a klasszikus, csajos rózsaszínt választotta. Lelki szemeim előtt már látom is, hogy milyen csinik leszünk az összeillő Swarovski fülbevalóinkban. Ki tudja… A végén még trendet is teremtünk ezzel? Na jó, azt azért nem hiszem, de attól még mi hárman nagyon jól fogjuk érezni magukat azzal a tudattal, hogy van rajtunk valami amivel ki tudjuk fejezni azt, hogy mi hárman összetartozunk.

Remélem működni fog a lóhere szerencsét hozó ereje! Sajnos még nem talált meg a szerelem, bérmennyire is szeretném, ezért remélem, hogy az új fülbevalóm segítségével talán sikerül találnom egy olyan srácot, akivel remekül összeillenénk. Ha a kedvenc fesztiválodon ismersz meg valakit, akkor a közös érdeklődési kör már biztos megvan. Majd meglátjuk… Ha új szerelem nem is, de hatalmas bulik és véget nem érő napozás biztosan vár rám! Számolom vissza a napokat addig.