Feszt
Show MenuHide Menu

Egy kis munka még fesztiválozás előtt

Szülinapi ajándékként még tavasszal egy hetes bérletet kaptam egy népszerű nyári fesztiválra. Már alig vártam, hogy eljöjjön a hét, amire egész végig vártam, de a munkahelyemen előtte nagy hajtásban voltunk, hisz a nyár például az építkezések időszaka, sokan vásárolnak nyílászárókat. Egy üveggyártó cégnél dolgozom beszerzési referensnél és argon palackokat kellett rendelnem. Mire is való az argon palack egy ilyen vállalatnál? Ajtó-vagy ablaküvegeknél használatos, a két üveg közé szokták betölteni, így elérve azok hőszigeteltségét.

Szóval azt a feladatot kaptam még a szabadságom előtt, hogy szerezzek be ilyen palackokat. Jól kellett választanom partnert, mert a fesztivál előtt meg kellett érkeznie a rendelésnek. Nagy felelősség nyomta a vállamat, mert nem hagyhattam félbe a beszerzést, mindenképp tartanom kellett a határidőt. Azt sem tudtam, hol fogjam meg az elejét a dolgoknak, mígnem kaptam egy fülest az egyik kollégától, hogy a gazpalackfutar.com oldalon nézelődjek, mert tőlük biztos tudok majd időben rendelni. Gondoltam, egy próbát megér, ezért ellátogattam az oldalra.

Ott rögtön azzal találkoztam, hogy kedvezményes kiszállítást vállalnak Budapesten és annak 20 km-es környezetében. Ez azért volt jó, mert mi Üllőn vagyunk, és sok cég felárat kér emiatt. Úgy látszik, a Gázcseretelepen ez nem így működik, nagyon örültem ennek a ténynek. Tovább böngészve az oldalon rátaláltam az általuk forgalmazott palackokra, a propán-bután palacktól kezdve az argon palackon át az oxigén palackig minden megtalálható náluk. Mivel amire nekünk szükségünk volt, az az argon palack jó áron, így arra kattintottam rá. Láttam, hogy kapható náluk 10 literes palackban argon gáz, nekünk pont ilyenekre volt szükségünk, de mielőtt leadtam volna a rendelést, még gondoltam egyet és felhívtam a céget a megadott telefonszámon, hogy feltegyek pár fontos kérdést a beszerzéssel kapcsolatban. Szerencsére hamar felvették a telefont és minden kérdésemre kaptam kielégítő választ, így nem volt semmi akadálya annak, hogy leadjam a megrendelést. A telefonban ígéretet kaptam arra, hogy időben megérkeznek a palackok, ugyanis előre közöltem, milyen határidő az, ami előtt meg kell kapnunk őket. Elégedetten tettem le a telefont és örültem, hogy a Gázcseretelepről kaptam fülest a kollégától, ritka az ilyen korrekt és megbízható cég.

A palackjaink épségben meg is érkeztek hozzánk időben, még a fesztivál előtt, így már nem volt semmi akadálya annak, hogy elmenjek szabadságra és egy nagyot bulizzak a barátaimmal. Szerintem meg is érdemlem ezt a kikapcsolódást most, mert sokat dolgoztam az elmúlt hónapokban és ezt utolsó nagyobb beszerzést is én kaptam meg. Mondjuk az új partnerünknek köszönhetően ez zökkenőmentesen zajlott és az összes szükséges palack sértetlenül megérkezett hozzánk. Köszönöm a gazpalackfutar.com-nak a minőségi szolgáltatást!