Feszt
Show MenuHide Menu

Fesztivál nincs kaja és hűsítők nélkül

Biztos jó lehet téli fesztiválokra is járni, nem tudom, én telente bezárkózós típus vagyok, nyáron viszont előszeretettel vetem bele magam a tömegbe. Direkt ez utóbbiakat emeltem ki. A zenei ízlésem sokféle, és nem is elsősorban zenei fesztiválokat preferálok, de a nyári nyüzsit imádom, és szeretek fesztiválokon enni, inni, fagyizni, sétálgatni az emberek között.

Több helyről hallottam már, hogy létezik egy profi “Gastro & Ice Dealer” Magyarországon, akik ellátnak fesztiválokon is előforduló vendéglátó egységeket eszközökkel, így az érdeklődés kedvéért rájuk is kerestem. Ezekbe a háttér-dolgokba nem volt idáig betekintésem, de az rdealer.hu tényleg nagyon profi oldalnak tűnik, valóban. Így leltem rájuk egyébként első próbálkozásra: Dealer – Gastro & Ice Dealer.

Vannak “csomagolástechnika”, “előkészítő gépek”, “fagylaltgépek” menüpontjaik, de látom, hogy nem csak fesztiválszempontból vonzóak ők, mert van “húsipari gépek” és “hűtés-fagyasztás” szekciójuk. Továbbá ital és egyéb készítők, mosogatás, sütés-főzés, és sütőipari gépek almenü is megtalálhatók. Tehát ez tényleg egy nagykereskedő, akik értékesítenek az újak mellett használt dolgokat is.

Mindenre van garanciájuk, az új gépekre egy teljes év, de a legbeváltabb gyártók és márkák dolgai találhatók meg náluk. Fagyigép tehát a nyári vendéglátó szektornak, ugyanúgy, mint a lángossütő teszem azt, vagy pizza előkészítő pult, tésztanyújtó és egyebek egészen a kemencéig, éttermeknek. A húsipari dolgokról nem is beszélve, szóval sokkal több dologgal kecsegtetnek, mint amit én előzetesen hallottam róluk, fesztivál-témában. De mivel akik mondták, nagyon elégedettek voltak, azóta én is sokat “reklámozom” őket. A járványidőszak utáni válságmúlás idején biztosan újra fellendülőben lesz a “szektor”, szóval itt egy lehetőség a profi dolgok beszerzésére: Dealer – Gastro & Ice Dealer!