Feszt
Show MenuHide Menu

Fesztiválozni bakancsban a legjobb, bakancsot venni meg webáruházból

A kilencvenes-kétezres években voltam fiatal. A középiskola utolsó évében, majd a főiskolai nyári szünetekben sokat jártunk fesztiválozni a barátokkal. Kedvencem a Tokaj Hegyalja nevű rendezvény volt. Egy ilyen bulisorozat elengedhetetlen kelléke volt a fűzős, legalább 12 soros acélbetétes bakancs. Ezt a lábbelit mi lányok akár farmersorttal és bikini felsővel is viseltük. Egyik bakancsom sincs már meg a 4-5 párból, elkoptak az idők során.

Legutóbb megkeresett az egyik volt középiskolai osztálytársam, aki azóta is nagyon jó barátnőm, hogy itthon van, csináljunk már valami programot együtt. Még két másik barátnőnk is jönne, csapjunk már négyesben egy csajos estét, mint a régi szép időkben. Ő a közelgő őszi sörfesztiválra gondolt és már mutatta is a programot. Egyből belementem, régen nem mozdultam már ki én sem és éreztem, hogy ideje lenne egy kicsit kiengedni a fáradt gőzt.

Igen ám, de mint mindig, rövidesen itt is előkerült a „Mit vegyek fel?” dilemma. Farmerem, pulcsim, dzsekim van elég, de bakancsom egy szál se. Erre rögtön jött is a válasz, hogy ő éppen a múlt héten szerzett be egy vagány és csinos Mayo Chix darabot és már küldte is át a Messengeren a linket, hogy honnan. Ez az oldal a https://cipomarket.hu volt.  

Sok cipő-webáruházat láttam már, mert mint minden nő, én is szeretek ruhákat és cipőket bújni a neten, de ezzel még nem találkoztam. Viszont rögtön be is tettem a böngészőmbe a kedvencek menübe, több okból kifolyólag is. Először is elképesztő mennyiségű lábbeli között lehet válogatni, a legkülönfélébb stílusokban, színekben és márkákban. Másodszor nagyon kedvező áraik vannak, alig hittem a szememnek, amikor láttam, hogy akár 60-70%-os kedvezménnyel is hozzá lehet jutni egy-egy pár cipőhöz. Végül, de nem utolsósorban megfogott a webáruház külleme is. Igényes, tekintetet megfogó felülete van. A képek a termékekről szépek, részletgazdagok. A leírások pedig informatívak és tartalmaznak minden olyan információt, amire a vásárlónak szüksége lehet bármelyik termék kapcsán.

Nemcsak női, de férfi és gyerekcipők is vannak a https://cipomarket.hu oldalon levő webáruházban, széles választékban és kedvező árakkal.

A kollekciókban, mint a nőiben, itt is találunk cipőket, papucsokat, bakancsokat, szandálokat. Olyan márkák vannak itt, mint például Tamaris, Jana, Rieker, Heavy Tools, Nike vagy Bugatti, de ez csak néhány a sok-sok kiváló minőségű, híres típus közül.

Ami külön tetszett nekem, hogy nemcsak cipőket, hanem a hölgyek nagy örömére táskákat, pénztárcákat és öveket is felsorakoztat a webáruház, a cipőkhöz hasonlóan rengetegféle színben és stílusban.   

A barátnőm választása sem volt rossz, ami a bakancsot illeti, de nekem az stílusra túlságosan  csajos volt. Én inkább egy kicsit vagányabb, punkosabb darabra gondoltam, így egy bordó alapon fekete kockás Marco Tozzi márkájú szépségre esett a választásom. Arra gondoltam, hogy egy farmerrel és mondjuk egy vastagabb puha szürke pulcsival tökéletes lesz. Így kényelmesen leszek és minden bizonnyal fázni sem fogok majd, mert azért ilyenkor ősszel elég hűvösek tudnak már az esték lenni.

Betettem hát a kosárba a kiválasztott darabot, és pár kattintással le is bonyolítottam a vásárlást. Már ekkor azon gondolkodtam, hogy a jövő hónapban esedékes lakodalomra, ahová vendégségbe megyünk, biztosan innen fogok magamnak, cipőt választani. De még lehet hogy a gyerekeknek és a páromnak is.

A csomag hamar megérkezett, izgatottan nyitottam ki a dobozt. A bakancs éppen olyan szép volt, mint a képen, a méret tökéletesen passzolt és nagyon kényelmes volt. A fesztiválozás a lányokkal nagyon jól sikerült, az új lábbelim pedig annyira megszerettem, hogy nemcsak fesztivál idején veszem elő, hanem sokat hordom más alkalmakkor is.