Feszt
Show MenuHide Menu

Privát fesztiválhoz fejhallgató vásárlás

Nem tudom, a többség hogy van vele, de én nagyon szeretem a fesztiválokat. Habár eddig még csak egyetemi fesztiválokon és a Szigeten voltam. Ha helyben van egy fesztivál, akkor úgy érzem, hogy nekem ott kell lennem. Valamiért imádom, ha dübörög a zene. De egy barátnőm nincs ezzel így, ő az úgynevezett „silent disco-t” szereti, ennek köszönhetően kapott rá a fejhallgatós zenehallgatásra. Egy ilyen bulin olyan szuper fejhallgatót kapott, hogy valami hasonlót akart magának otthonra is.

Elég sokáig keresgélt, és egy közös ismerősünk üzenete mentette meg, csak ennyit írt neki: „Fejhallgató, headset vásárlás – BestMarkt”. Hát a barátnőmnek több se kellett, egyből ráharapott a dologra, és felkereste a BestMarkt weboldalát.

Nagyon sokféle megadható paraméter volt, amik közül voltak olyanok, amiken nem kellett gondolkoznia, mert egyértelműek voltak a kritériumai. Ilyen feltétel volt például, hogy bluetoothos legyen, vagyis vezeték nélküli, hogy nyugodtan jöhessen-mehessen a lakásban, ebből következett a következő feltétel, mégpedig, hogy a füles rendelkezzen beépített akkumulátorral. De természetesen a legfontosabb az volt, hogy fejhallgató legyen, ne pedig bedugós. Ugyan márka tekintetében nagyon nem volt megkötése, de azért végigpörgette a webshopban található összes gyártót, így megakadt a szeme a JBL márkán, ami – szerintem legalábbis – híresen jó márka, ha zenehallgatásról van szó. De az Apple Beats fejhallgatóit sem vetette el.

Végül a választása egyébként az utóbbira esett, már csak a telefonja márkája miatt is. Illetve azért is, mert 16% kedvezménnyel tudta megvásárolni a webshopból, és pont egy ilyen akcióra várt.

Természetesen, mivel internetes vásárlásról van szó, a BestMarktnál is érvényes a 14 napos pénz visszafizetési garancia, ha a vevő meggondolná magát, vagy mégsem megfelelő a termék.