Feszt
Show MenuHide Menu

Enyém a legjobb fesztiválszerkó

Idén a nyaram a fesztiválokról szólt, és szeretném, ha ez jövőre se lenne másképp. Imádom a hangulatot, az embereket, a koncerteket és mindent, amit ezek az események képviselnek.

Ami különösen tetszeni szokott, az – talán meglepő módon – az egyedi és extravagáns öltözködés, amire ilyenkor lehetőség nyílik. Szeretem megvizsgálni a többi ember szettjeit, mert mindenkinek olyan szuper ízlése van, hogy úgy érzem, tanulhatok tőlük valamit.

Az egyik koncerten volt egy lány, akinek különösen tetszett a stílusa, és megkértem, hogy adjon nekem tanácsot. Nagyon jól megjegyeztem, amit mondott: “A ruha csak egy dolog, az igazi titok a kiegészítőkben rejlik, legyen az bármilyen stílus”.

Azóta se tudtam kiverni a fejemből ezt a bölcsességet, szóval inkább elhatároztam, hogy jó előre felkészülök a jövő évi fesztiválszezonra. A projektet egy közeli ruhaboltban kezdtem, ahol nem jártam sikerrel. Továbbmentem a plázába, ahol szintén csalódás ért: egyszerűen nem árulnak olyasmit, ami az ízlésemhez tökéletesen passzolna.

Hazamentem inkább, és az interneten kutakodtam tovább. Sokféle oldalt végignéztem, tényleg alapos volt a kutatás, de csak egyetlen olyat találtam, ami felkeltette az érdeklődésemet: az Anna táska webáruházat. Ezen belül is a Női pénztárcák – Anna táska webáruház volt az első, amit végignéztem. Olyan érzésem volt, mintha ezt a boltot pont nekem találták volna ki.

Azt azért érdemes tudni rólam, hogy a fesztiválokon teljesen máshogy öltözködök, mint például a hétköznapokon. A munkában mindig elegáns szettben jelenek meg, de ha buli van, akkor elengedem magam, és könnyed, színes cuccokat veszek fel. Na már most, a Női pénztárcák – Anna táska webáruház oldalon éppen ezt találtam. A választék tökéletes egyvelege a letisztult eleganciának és a vidám, érdekes mintáknak. Már csak arra volt szükség, hogy kiválasszam a nekem legjobban tetszőket, mert azzal rögtön tisztában voltam, hogy ez az én helyem.

Az a fajta ember vagyok, aki kutakodhat sokáig, de ha egyszer megtalálja, amit keres, akkor azonnal vásárol. Most is így történt, és kellemes meglepetés volt, hogy mennyire könnyen használható, naprakész weboldal segítette a dolgomat. Imádom a farmereket, szóval a fesztiválszerkóhoz elsőként egy olyan típust választottam, aminek a színe egy kicsit a farmeranyag színére emlékeztet, és az elején menő díszítés van. De egyetlen tárcával nem elégedtem meg: a titok a kiegészítőkben rejlik, én pedig ebben az évben komolyan veszem ezt a tanácsot, ezért máris kerestem a következőt. Ezúttal egy igazán tarka, gazdagon díszített darab keltette fel a figyelmem, és azonnal le is csaptam rá.

Egészen eddig a pontig teljesen lekötöttek maguk a tárcák, így csak ezután kezdtem el felfogni, hogy mennyire jó ajánlatokat találtam. Hihetetlenek ezek az árak, ha ilyen márkás terméket vesz az ember… Nem is tudom, hogy találnék-e ehhez hasonló kedvezményeket egy másik oldalon. Valószínűleg nem.

Apropó jó ajánlatok: a honlapot nézegetve észrevettem, hogy a Női pénztárcák – Anna táska webáruház fül alatti sorok egyikében a Hűségprogram aloldal áll. Rögtön lecsekkoltam, miről is van szó, és nem akartam hinni a szememnek. Nem elég, hogy VIP tagként a jelenleginél is kedvezőbb áron tudom megvenni a termékeiket, de ehhez egy gyors regisztráción kívül semmi másra nincs szükség.

Ezen belelkesülve rögtön választottam még egy elegáns pénztárcát és két női táskát, és ekkor már teljes volt a kiegészítő-kollekcióm. Elégedetten kattintottam a Megrendel gombra, és el is kezdtem összeválogatni a hozzájuk illő ruháimat.

A termékek nagyon hamar megérkeztek, és a minőségük még annál is jobb, mint amire számítottam. Már tényleg nincs kétségem afelől, hogy jövőre az enyém lesz a legjobb fesztiválszerkó.