Feszt
Show MenuHide Menu

Egy fesztiválon kaptam a tuti tippet

Az idei nyár nálam rekord volt abból a szempontból, hogy hány darab fesztiválon, rendezvényen sikerült megjelennem.

Az eddigi évekre sem kellett panaszkodnom, hiszen mindig megvolt a minimum évi kettő, de idén sikerült eljutnom az ötös számig, ami azért még az én esetemben is elég durva.

Gondolom nem kell nagyon ecsetelnem nektek, hogy miért is király dolog számomra a fesztiválozás. A zene az csak egy dolog. Nekem sokkal többet jelent a szabadság érzése, amit ezek a rendezvények nyújtanak.

Amit még igazán szeretek ezekben a programokban, hogy érdekesebbnél érdekesebb embereket van alkalmam megismerni. Sok-sok barátot szereztem már az ilyen helyekről, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, és sokszor találkozunk is. Sőt, a legjobb barátnőmet is így ismertem meg pár éve, és idén is találkoztam vele az egyik fesztiválon.

Ott mesélte el nekem, hogy részt vett egy különleges fotózáson, és mivel engem nagyon érdekelt a dolog, ezért alaposan ki is faggattam.

Elmesélte, hogy talált egy helyet, ahol a stúdió fotózás árak teljesen elfogadhatóak voltak, de közben a minőség meg egyszerűen tökéletes volt.

Mikor ezt meghallottam, azonnal követeltem tőle a fotós elérhetőségét, mert már rég vágyom rá, hogy egy profi sorozat készülhessen rólam is. A barátnőmtől jött is a válasz: szoboszlaikriszti.hu.

Már ott a fesztiválon is alaposan átnéztem ezt a weboldalt, és ahogy olvasgattam, illetve a galériát nézegettem, egyre biztosabbá vált, hogy én is igényelni fogom valamely szolgáltatását.

Ha Ti is tesztek egy próbát a weboldallal, látni fogjátok, miért is vagyok ennyire meggyőzve arról, hogy ő a legjobb választás. Én a galériával kezdtem, ami szerintem teljesen természetes, hisz egy profi fotós oldaláról van szó, így az alapján lehet a legjobban felmérni, hogy rá van-e szükségünk.

Nos, az oldalon található galéria több, mint meggyőző! Az itt található képek valami eszméletlen minőséget árasztanak magukból! Látszik, hogy komoly szakismeret van mögöttük, de ami igazán fontos: szívvel és odaadással készültek.

stúdió fotózás árak

Nehéz lenne megmondanom, mely típusú fotók a kedvenceim. Talán az lenne a legreálisabb válasz, ha azt mondanám, hogy az összes. Itt tényleg minden megtalálható, és írok is néhány példát: jegyes, gyermek, kismama vagy fine art fotózás. Ez nem a teljes lista, de most nem szeretnék mindent felsorolni, hiszen Ti is láthatjátok majd a lehetőségeket, ha fellátogattok a weblapra.

Én a stúdiós fotózást jobban preferálom, de különben lehetséges a szabadtéri fotózás is.

A stúdió fotózás árak tényleg igazán barátiak a szoboszlaikriszti.hu esetében, szóval bátran belevágtam a dologba. A kapcsolatfelvétel igazán egyszerű volt, hisz ehhez elég volt kitöltenem egy egyszerű űrlapot a weboldalon.

Már alig vártam, hogy végre elkezdődjön a fotózás! Egy igazi élmény volt találkoznom Krisztivel! Olyan barátságos és közvetlen, hogy ezt nem is nagyon tudom visszaadni ezen a blogon keresztül. Olyan volt, mintha egy sok éve ismert barátnőmhöz mentem volna.

Maga a fotózás egyszerűen egy zseniális és felejthetetlen élmény marad a számomra. Az elkészült képekről pedig csak szuperlatívuszokban tudok beszélni! Sosem gondoltam volna, hogy rólam ennyire fantasztikus képek készülhetnek, pedig de! Hihetetlen nagy önbizalmat adtak nekem ezek az alkotások!

Bárkinek bátran merem ajánlani Krisztit, ha hasonló élményt szeretne tapasztalni, mint én! Hidd el, utána már Te leszel az, aki ajánlani fogja majd őt másoknak!

Mindent elmondtam, amit szerettem volna, szóval most már csak rajtad múlik, hogy Te is szeretnél-e szerezni egy ilyen szuper tapasztalatot!