Feszt
Show MenuHide Menu

A fotókabin ötletével egy fesztiválon találkoztam először

Ritkán járok fesztiválokra. De természetesen néhanapján azért akad egy-egy koncert, amire érdemes elmenni. Legutóbb például a leánybúcsúmat tartottuk az egyik kedvenc előadónk fesztiválos koncertjével egybekötve. Bár emiatt a leánybúcsú majdnem négy hónappal az esküvő elé került, de hát a koncert dátumát nem lehetett átrakatni. A koncert nem csak azért jött nagyon jól, mert hatalmas bulit tudtunk csapni. Hanem azért is, mert így a fesztiválon megismerkedhettem a fotókabin ötletével, ami biztosan lesz az esküvőmön, hiszen nagyon király dolog.

A leánybúcsú fáradalmainak kipihenése után neki is láttam olyan cégeket keresni, akiktől bérelhetnék fotókabint a nagy napra. Keresgélés közben akadtam rá a selfiegep.hu weboldalra.

A selfiegep.hu csapata garantálja a remek szórakozást

A selfiegep.hu egy olyan weboldal, amely selfiegépek (és a hozzájuk tartozó mini fotóstúdiók) bérbeadásával foglalkozik. Legyen szó fergeteges céges összejövetelről, barátságos családi születésnapról, egy megható esküvőről vagy bármilyen más eseményről, a selfiegep.hu garantálja, hogy az emlékek hosszú időn keresztül megőrződnek majd.

Selfiegépeik segítségével ugyanis egy rendezvény résztvevői lehetőséget kapnak arra, hogy a legjobb pillanatokat bárhová könnyen beférő fénykép formájában magukkal vihessék. Fotókabinjaikkal ugyanis nagyszerű képeket készíthetünk egyedül és csoportosan is.

De mi is az a fotókabin egészen pontosan?

Ahogyan azt a selfiegep.hu weboldaláról megtudhatjuk, a fotókabin egy aprócska stúdió, ahol kiváló minőségű fényképeket készíthetünk. Ugyanakkor elfér akár egy pár négyzetméteres sarokban is.

A stúdió legfontosabb eleme maga a selfiegép. Ez egy kisméretű fotóautomata, amely a képek rögzítése mellett azonnali nyomtatásra is képes. Így mindössze néhány másodperc alatt örök emlékké varázsol egy felejthetetlen pillanatot.

A képeket készítő gép mellett a selfiegep.hu-tól bérelt fotókabin tartalmaz még egy halom vicces kiegészítőt (pl. parókák, szemüvegek, álarcok), amelyekkel még tovább emelhető a képek fénye. Ha pedig ez sem elég, olyan szolgáltatásokkal, mint például a fotófal bérlése (a részleteket keresd a selfiegep.hu weboldalon), további lépéseket is tehetünk annak érdekében, hogy vendégeink garantáltan egyedi ajándékokkal távozhassanak.

Ezt kínálja a selfiegep.hu!

A selfiegep.hu segítségével tehát bármilyen rendezvényt feldobhatunk egy prémium minőségű képeket készítő, de minimális helyigényű fotókabin bérlésével. De mit is kínálnak pontosan az oldal munkatársai?

Hát először is ugyebár ott van maga a selfiegép, és minden kiegészítő, ami király fotók készítéséhez kell.

Aztán másodszor ott van az a tény, hogy a csapat tagjai már a bérlésre egyeztetett időpont előtt kiérkeznek a helyszínre, és egy kollégájukat végig a helyszínen hagyják. Így neked semmit nem kell tenned azért, hogy a fotókabin felállításra kerüljön, és gondtalanul működjön, hiszen a selfiegep.hu mindenről gondoskodik. Ráadásul mindezt remek áron.

Harmadszor pedig mellettük szól a maximális szakértelem. Ami például abban nyilvánul meg, hogy a fotókat nem csak nyomtatott, hanem digitális formában is ügyfeleik rendelkezésére bocsátják, így a kedves emlékek valóban örökké megőrzésre kerülnek.

Ha feldobnál valamilyen rendezvényt, de nem tudod hogyan… Ha szeretnéd, hogy a vendégeid maradandó, kreatív és egyedi ajándékokkal távozhassanak… És ha szeretnéd, hogy a rendezvény emléke örökké megőrizhetővé váljon…

AKKOR a fotókabint neked találták ki! A selfiegep.hu pedig egy olyan csapat, ami minden elképzelésedet valóra válthatja!