Feszt
Show MenuHide Menu

Innen tankoltam fel a kövi fesztiválszezonra

Nagyon szeretek fesztiválozni. Minden évben alig várom, hogy végre jöjjön a nyár, összeálljon a csapat, és indulhasson a banzáj. Kis fesztiválozó csapatunkban mindenkinek van valami feladata. Én például azért felelek, hogy legyen nálunk egy nagy csomag higiéniai szempontból fontos cucc. Például nedves törlőkendő.

Nemrég egy kismama barátnőm ajánlása alapján találtam egy szuper weboldalt, ahonnan hatalmas törlőkendő készleteket tudok felhalmozni. Mutatom is a tippet!

Innen szerzek idén nedves törlőkendőt

A barátnőm által ajánlott weboldal a https://www.lord.shop.hu volt, ami sokféle, többnyire baba-mama és higiéniai termékeket árusító webshop.

Én elsősorban azért kerestem rá, mert a barátnőm említette, hogy szuper áron vannak náluk tizenkét, sőt akár tizenhat csomagból álló úgynevezett nedves törlőkendő szettek. Miután megnéztem, hogy összesen hány darab törlőkendő van ezekben a szettekben, kijelenthetem, hogy ez minden fesztiválozó álma. Jól be is vásároltam belőlük.

Minden, ami higiénia

Mint említettem a https://www.lord.shop.hu weboldalon természetesen nem csak nedves törlőkendő csomagokat lehet venni, hanem körülbelül MINDENT IS, ami higiénia/tisztálkodás témakörbe tartozik. Én a törlőkendő mellett például vettem még egy ötvendarabos szájmaszk csomagot (zseniális, 1850 forintos áron!), mivel úgy ítéltem meg, tisztaságfelügyelőként idén erre is figyelnem kell.

Fesztiválozó kismamák figyelem!

Végül pedig egy szintén nagyon fontos információ a https://www.lord.shop.hu webáruhzzal kapcsolatban azoknak a bátor és belevaló anyukáknak, akik megmutatják a világnak, hogy igenis lehet kisgyerekkel fesztiválozni:

A https://www.lord.shop.hu weboldalon hatalmas pelenka csomagokat találhattok (a többi termékhez hasonlóan nagyon kedvező áron!

Ezekkel garantáltan kihúzzátok a fesztiválok végéig!

Összegezve tehát a posztot, fesztivál előtt nem árt alaposan feltankolni a https://www.lord.shop.hu higiéniai termékeiből!

https://www.lord.shop.hu