Feszt
Show MenuHide Menu

Az év fénypontja ez a fesztivál

Tudtátok, hogy nem csak hagyományos fesztiválok léteznek?

A hagyományos alatt azokat a szokásos, többnapos rendezvényeket értem, ahol rengeteg koncert és program várja az érdeklődőket. Persze nagyon király dolog egy ilyenen is részt venni, de én ezekre elég hamar ráuntam az évek során.

Van azonban egy olyan fesztivál, ami kevésbé ismert a nagyközönség előtt. Az itt jelenlévőkben az a közös, hogy mindannyian élnek-halnak a motorokért, és sokuknak saját gépük is van. Ez egy egynapos fesztivál, de ebbe a kis időbe is annyi mindent belesűrítenek, hogy több minden történik, mint máshol egy hét alatt.

Természetesen itt is van street food! Szokott itt lenni hot dog, hamburger, chilis bab és ehhez hasonlók. Ezek tipikus amerikai ételek, hiszen itt a többség az amerikai márkájú motorokért rajong, szóval ez így stílszerű.

Aki szereti a szép, országúti motorokat, annak ez a hely igazán kényeztetni fogja a szemét, hiszen itt több száz darabot is láthat ezekből. Nekem már csak azért is megérné erre a fesztiválra eljönni, hogy csodálhassam ezeket a gyönyörű masinákat.

Persze a legjobb az egészben az, hogy itt olyanokkal találkozhatok, akik hasonló dolgokat szeretnek, mint én. Itt nagyon könnyű szóba elegyedni bárkivel, hiszen a közös téma adott. A barátnőmet is itt sikerült megismernem, szóval már csak ezért is hálás lehetek ennek a fesztiválnak. Természetesen azóta is minden évben visszajárunk, de már együtt.

Gyakorlati haszna is volt már annak, hogy az ottaniakkal beszélgethettem, mert ott említette meg nekem egyszer valaki a www.motortire.hu weboldalon is elérhető motorgumi forgalmazót. Úgy jöttek szóba, hogy éppen panaszkodtam valakinek az abroncsaim minőségére. Az illető azt tanácsolta, hogy tegyek velük egy próbát, mert az ott kínált árucikkek minőségére semmilyen panasza nem volt még.

Az előbb úgy fogalmaztam, hogy ez egy forgalmazó, de valójában ennél sokkal több. Rendelkeznek egy jól felszerelt szervizzel is, ahol többek között a megvásárolt motorgumik felszerelését is vállalják. Ezt nagyon profi módon tudják elvégezni, hiszen csak a legjobb szerelőket alkalmazzák, akiknek a legmodernebb eszközök is a rendelkezésükre állnak. Egy biztonságos motor alapja az, hogy az abroncsok megfelelően legyenek rajta rögzítve, így mindenképpen érdemes élni ezzel a szolgáltatással, ha megtehetjük.

A szervizük Budapesten található meg, a 19-dik kerületben, azonban bárhonnan vásárolhatunk tőlük, köszönhetően annak a futárszolgálatnak, akikkel partnerek.

A www.motortire.hu weboldalán nagyon kényelmesen megoldható a rendelés, mely során könnyedén megadhatjuk a szállítási és a vásárlási adatokat is. Fontos, hogy az átvétel két módon is végbemehet: a már említett futárokon keresztül vagy személyes átvétellel. A szállításnak természetesen van némi plusz költsége, de itt igazán nem kell sokra gondolni. A kiszállítás összegét csomagonként kell számolni, és a távolság nem befolyásolja az ellenértéket.

A legfontosabbról még nem is írtam nektek: az itt kapható motorgumikról. Ezek kivétel nélkül magas minőséget képviselnek, de ami ennél is jobb, az a hihetetlen nagy választék. Gyakorlatilag bármilyen motorunk lehet szinte, itt meg fogjuk találni hozzá azt az abroncsot, ami hozzávaló.

A sok árucikk miatt talán attól tartotok, hogy nehéz megtalálni azt, amit keresni szeretnétek. Nos, pontosan ezért építettek be egy tökéletesen muzsikáló szűrőrendszert a www.motortire.hu weblapjába.

Átmérő szerint keresnétek egy motorgumit? Nem gond!

A szélesség vagy a magasság szerint határoznátok meg azt, amire szükségetek van? Megtehetitek!

Esetleg kifejezetten a motorotok márkája alapján szeretnének keresgélni? Itt még erre is van lehetőségetek!

Szeretném még figyelmetekbe ajánlani az akciós lehetőségeket is, melyek egy jól látható helyen vannak a weboldalon. Ha valaki figyel, és van egy kis szerencséje, akkor kevésbé kell a pénztárcájába nyúlnia.

Ez igaz a használt termékekre is! Itt könnyedén ráakadhatunk olyan használt motorgumikra, melyeknek a minőségére ennek ellenére nem lehet panasz!

Mikor kilistázzuk a termékeket, további kellemes funkciók segíthetik a vásárlást. Az abroncsokat tehetjük növekvő csak csökkenő sorrendbe is, a nevük, a méretük és az árúk szerint. Ezek a lehetőségek alaposan fel tudják ám gyorsítani a megfelelő termékek kiválasztását, így én ezeket különösen díjazom.

Az is nagyon tetszik, hogy válogathatunk a listanézet és a rácsnézet között. Én az utóbbit sokkal jobban kedvelem, de sok helyen erre nem gondolnak. Az ő esetükben azonban még az olyanok is eszükbe jutottak, mint én.

Mióta ajánlották nekem őket, azóta már kétszer is vásároltam tőlük. Az egyik esetben házhozszállítással kértem a motorgumikat, amiket makulátlan állapotban meg is kaptam pontosan a megbeszélt időben.

A következő alaklommal úgy döntöttem, hogy inkább velük szereltetem fel a gumikat, ezért a személyes átvétel mellett határoztam el magam. A szervizszolgáltatásuk tökéletes volt: gyorsan, biztosan és körültekintően kerültek fel az abroncsok a motoromra, melyek azóta is jó szolgálatot tesznek nekem.