Feszt
Show MenuHide Menu

Toner | Ingyenes Kiszállítás – tényleg ezen akarsz görcsölni fesztivál alatt?!

Kara barátnőm állati lelkiismeretes csaj. Még az egyetemi gólyatáborban barátkoztunk össze, és szerencsére tartjuk a kapcsolatot azóta is, hogy lediplomáztunk. Ő volt az, aki, bár eljött fesztiválra még mielőtt végeztünk volna a vizsgákkal, de a koncertek után, mikor hajnali 5 körül elcsendesedett a terep, simán elővette a logisztika jegyzeteit, és készült a vizsgákra. Ezzel némi lelkifurdalást okozva a többieknek a sátorban, ugyanis nekünk is tanulni kellett volna buli helyett…

És hát vannak dolgok, amik nem változnak. Például Sopron, és a VOLT Fesztivál, amire együtt járunk az egyetem első éve óta – és Kara lelkiismerete sem változott, csak most épp a munkahelyi elintéznivalókon kattogott már koncert előtt.

Láttam rajta, hogy feszült, ezért megkérdezte, mi a baja. Mire nagyot sóhajtott, és mondta, hogy imádja a logisztikai céget, ahol most a gyakornoki évét tölti, és már kap rendes feladatokat, de most rásózták, hogy szerezzen be tonert és tintapatront az irodai összes nyomtatóba… Ami felér egy kínzással, ugyanis a cég nagy, minden 2. irodában van nyomtató, és két egyforma sincs közöttük… A jelszó persze: Toner | Ingyenes Kiszállítás! Mert persze nem akarnak szállítási díjat fizetni…

Mosolyogva vállon veregettem, hogy ez legyen a legnagyobb problémája: tudok ugyanis egy csúcsszuper weboldalt, ami nyomtatóalkatrészek forgalmazásával foglalkozik. És a kínálatuk elképesztően széles! 13 ismert, nagy márkához tartanak alkatrészeket, olyanokhoz, mint a Philips, a HP, a Panasonic vagy a Samsung. A weboldal kezelése nagyon egyszerű, könnyen megtalálhatjuk, amit keresünk: a Toner fül alatt találjuk a márkákat felsorolva, logókkal együtt, hogy még könnyebb legyen a keresés, és ha az adott márka nevére rákattintunk, megjeleníti a típusukat, amihez tartanak alkatrészt. Persze, ezek sorozatok szerint vannak csoportosítva, így tényleg nincs más dolgunk, mint megnézni, hogy az adott gép pontosan melyik típusszám, ez általában jelezve is van rajta, és ha megtaláltuk, újra kattintás, és megjelennek a vele kompatibilis alkatrészek.

Ezek lehetnek gyári vagy utángyártott tonerek, az utóbbi ugye jóval gazdaságosabb megoldás, de bizonyos cégek ragaszkodnak a gyári nyomtató tonerekhez.

Ezen kívül bizonyos típusokhoz tartanak egyéb kiegészítőket is, de mivel Karának erre most nem szüksége, így ezt nem részleteztem.

Azért azt még elmondtam, hogy talál az oldalon tintapatront és különböző lézerkellékeket is, valamint filmet és festékszalagot, és természetesen papírt is. Fotópapírt, vagy sima nyomtatáshoz valót, méretre vágott változatban, vagy akár tekercsben is.

Szóval mindent megtalál egy helyen, amire az irodában szükség lehet!

És a webáruház megfelel a jelszónak is: Toner | Ingyenes Kiszállítás! Ugyanis, visszavonásig, minden terméket ingyen szállítanak, nincsen egy meghatározott minimum összeg ennek a kedvezménynek az igénybevételéhez. Tehát ha éppen magánemberként vásárolnánk, akkor is megéri.

A szállítás lehetséges házhoz és csomagpontra is, kinek mi a kényelmesebb. Az egyes termékek mellett jelzik, hogy azonnal elérhető-e, ezt zöld pipával jelzik, és amennyiben igen, a délig leadott rendelést, természetesen munkanapon, már másnap kiszállítják. Szóval még a sebesség is nagyon korrekt szerintem.

Kék pipa vagy narancssárga homokóra esetén ez az időintervallum nagyobb ennél, de érdemes érdeklődni.

Kara a nyakamba ugrott, láttam rajta, hogy majdhogynem jegyzetelt (hosszú évek berögződése…), amíg meséltem. Átküldtem neki a weboldalt, ő villámgyorsan végigpörgette, és megrendelte, amire a cégnek szüksége volt.

Ezek után pedig tök felszabadultan vetettük magunkat a fesztiváli forgatagba, és hajnalig nyomtuk a bulit: táncoltunk, tomboltunk, üvöltve énekeltünk, mint az egyetemi szépidőkben.