Feszt
Show MenuHide Menu

Babával is lehet fesztiválozni

Amikor megszületett a lányom, nagyon örültem az érkezésének. Ugyanakkor meg is ijedtem egy kicsit. Hiszen egy gyerek felforgatja az addigi egész életet. Állandóan foglalkozni kell vele, figyelni rá, egy anyának minden perce és gondolata a baba körül forog.

De, amikor kezdtem belerázódni az anyaságba, rájöttem, hogy egy kis odafigyeléssel, az össze programra el tudom vinni magammal a kicsimet, így nem kell lemondanom semmiről. Igen, még fesztiválozni is.

A titok pedig a megfelelő kellékek kiválasztása, és a tervezés. Nyilván, egy pici gyerekkel nem sátorban fogunk aludni, és kerülni kell a nagy zajos tömeget, de ettől még egy koncertet ugyanúgy lehet élvezni. Nem kell azért otthon kuksolni, mert gyerekünk született.

A legfontosabb kellék a babakocsi. Ma már rengeteg helyen szerezhetünk be babakocsit olcsón, nagy választékban. És egy jól megválasztott babakocsi nagyban megkönnyíti az életünket. Először is, a baba biztonságban lesz, akármerre is megyünk. Ezt segíti az 5 pontos biztonsági öv, és a vízhatlan borítás. Így még esőben sem fog megfázni a gyerkőc.

Aztán, ezek a babakocsik kényelmesek. Mind a babának mind pedig a mamának. A fogantyú állítható. A manőverezés kényelmes a strapabíró és nagy szabadságfokú kerekeknek hála. Minden terepen rázkódás mentesen lehet tolni. A fékezés egyszerű, egyetlen pedál segítségével bármikor meg lehet állítani stabilan a babakocsit.

A baba szempontjából azért remek választás egy multifunkciós babakocsi, mert mindig tud alkalmazkodni az igényekhez. Az ülés rész állítható, menetiránnyal szemben és velünk szemben is lehet a kicsi. Sőt, kicserélhető egy sport ülőrészre, ha nagyobb lesz a gyerkőc.

Van egy oldal, ahol hatalmas választékban kaphatók babakocsik olcsón. Az itt lévő termékek nagyon jó minőségűek, érdemes innen válogatni. Ráadásul 100.000 forintnyi vásárlás esetén ingyen szállítást is vállalnak!

Vannak itt nagyon szépen kivitelezett babakocsik, amik minden anyukának nagy könnyebbséget okoznak. Például a vázak ultra könnyűek, így a sétálás sokkal egyszerűbb. Aztán, összecsukhatóak, ezért lehet könnyen szállítani vagy tárolni.

Rendelkeznek több tartó résszel, amikben könnyedén lehet szállítani mindent, a baba holmijaitól kezdve akár a bevásárlásig. Van egy kisebb akasztható táska a babakocsi fogantyú részénél, ami szépen kivitelezett, zárható és kompakt. És van egy nagyobb rekesz a kerekek között.

Ezeket az előnyöket mind kihasználva, tényleg szinte bárhova elmehetünk a gyerekünkkel együtt. Hiszen a kicsi kényelmesen és nyugodtan fog aludni a babakocsiban, amíg mi a barátainkkal beszélgetünk, vagy akár egy koncertet hallgatunk egy fesztiválon. Minden megoldható, csak tudni kell hogy hogy. Én azt vallom, ne higgyetek azoknak akik azt mondják, hogy gyerekvállalás után, nem lehet saját életet élni. Igen is lehet. Ha van hozzá egy remek babakocsi olcsón.