Feszt
Show MenuHide Menu

Fürdőbombákkal kerestem meg a fesztiváljegy árát!

Még mikor diák voltam, sajnos nem voltam anyagilag független a szüleimtől, és ők nem díjazták annyira, hogy mindig fesztiválokra szerettem volna járni, ezért kénytelen voltam magamnak megkeresni a jegyre valót. Akkoriban sok kisebb diákmunkát vállaltam, de ezek nem fizettek elég jól, ezért támadt egy remek ötletem? Fürdőbombákat készítettem otthon, ezeket adtam el a neten és ebből lett meg a fesztiválra valóm!

Ez nem most volt, de nemrég eszembe jutott, és úgy döntöttem, hogy ismét csinálok egy pár fürdőbombát, de ezúttal csak a saját szórakozásomra. Most, hogy az interneten lehet vásárolni, mindent sokkal könnyebben meg tudok venni. Akkoriban nehezen sikerült megvennem az alapanyagokat, de most sikerült mindent egy helyről beszereznem, még régebben nehezen megszerezhető citromsavat is.

A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/etkezesi_citromsav_500_gramm.html oldalról szereztem be minden alapanyagot, ami egy jó fürdőbombához kellhet.

Itt rengeteg olajat lehet venni, sok a színezék, minden adott, hogy izgalmas bombákat gyártson az ember.

A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/etkezesi_citromsav_500_gramm.html oldalon elég gyors a kiszállítás, mindent nagyon hamar megkaptam. Könnyű a rendelés, a fizetés is, hiszen tematikusan vannak összeszedve a termékeik, könnyen lehet köztük keresni. Tök jó kis citromsavat vettem itt, több kiszerelésben is kapható, ez a fürdőbomba egyik alapja.

Formákat is sikerült vennem, és a termékeikkel igazán izgalmas, színes és szagos fürdőbombákat tudtam csinálni. Szuper kis oldal, tényleg mindent árulnak, amire csak szükség lehet egy jó nagy adag fürdőbomba elkészítéséhez. Szerencsére házhoz is szállítanak, így nem is kellett utaznom az alapanyagokért, megrendeltem és pár napon belül már el is kezdhettem a fürdőbomba gyártást.