Feszt
Show MenuHide Menu

Biztonság fesztiválon és otthon

A fesztivált mindig jó buli, de közben nem szabad megfeledkezni a biztonságról. Természetesen minden fesztivál biztosítva van, ha esetleg baj történne, de az ember nem számíthat arra, hogy mindig más majd megvédi, például az otthon biztosítást magának kell elintéznie.

Nem mindenki tudja, hogy a lakások biztosítását nem írja elő a törvény. Pedig ez hosszú távon segíthet elkerülni a sok bajt. Ha házat vagy lakást vásárol valaki, vagy már folyamatban van a megvétel, a háztulajdonosok biztosítása határozottan olyan kifejezés, amellyel találkozni fogsz. Az a ház, amelyet vásárolsz, az egyik legértékesebb dolog lesz, amely valaha is birtokolni fog. Az otthon biztosítása meg fogja védeni, és hosszú távon ez megvéd téged is. A gépjármű biztosítással ellentétben, amelyet a törvény előír, az otthon biztosítása nem kötelező. Ugyanakkor (és ez viszont elég nagy érv) a legtöbb jelzálogkölcsön hitelező valamilyen alapvető formában megköveteli a lakás biztosítását.

A házbiztosítás megvédi házát, és ha a legrosszabb megtörténik, és meg kell javítani vagy újjáépíteni, egy ilyen biztosítás gondoskodik arról, hogy ennek a költségét ne teljesen neked kelljen állnod.

Tehát ha hatalmas váratlan katasztrófa bekövetkezik, például tűz vagy szélvihar, százezreket (vagy ház méretétől függően milliókat) takaríthatsz meg, ha van biztosításod. A dolgaidat a házban, más néven a személyes vagyont , szintén biztosítják. Védi értékeidet lopás, sérülés vagy elvesztés esetén. Ráadásul a lakásbiztosítás online is elérhető már.

Ha fesztiválra mész, akkor ne csak arra ügyelj, hogy neked ne essen bajod, hanem arra is, hogy amíg távol vagy, a lakásod is biztosítva legyen.