Feszt
Show MenuHide Menu

Masszázs kupon ajándékba

Fiatalabb koromban nagyon szerettem fesztiválra járni, jól kikapcsolt a zene és a hangulat. Mára azonban a nyugodtabb, pihentetőbb szórakozásnak vagyok a híve. Jobban értékelek már egy masszázst például. Szeretek ilyet ajándékba is adni, így apukám születésnapja előtt ebből a célból beírtam a keresőbe, hogy masszázs kupon Budapest, hátha találok valami jót. Így találtam meg a Karma Thai Massage oldalát, ami már elsőre szimpatikus volt nekem, ezért úgy döntöttem, kicsit körbenézek az oldalukon.

Az már elsőre feltűnt a jobb felső sarokban, hogy van olyan lehetőség, hogy ajándékutalvány masszázsra. De emellett láttam páros masszázs lehetőséget is, ha valaki esetleg nem szeretne egyedül menni. Ez akár pároknak is nagyon jó randiprogram lehet, hiszen a masszázs után az ember lelazult idegállapotban van, így jobban egy hullámhosszra tudnak kerülni.

Azt is olvastam, hogy ez a masszázs nagyon hasznos lehet azoknak, akik ülőmunkát végeznek, illetve azoknak is, akiknek a stressz megkeseríti a mindennapjait. Ugyanis a thai masszázs az egész testre hatással van, emellett a hangulatot is javítja. Hiszen az ember egész testében az izmok átdolgozásra kerülnek, így csökken az általános feszültség szintje. Az átmasszírozásnak köszönhetően a sejtek több oxigénhez tudnak jutni, ami javítja az ember hangulatát. Éppen ezért javasolják a thai masszázst azoknak, akik alvászavarral küzdenek, vagy hajlamosabbak a depresszióra, szorongásra.

Nagyon sokféle szolgáltatás közül lehet választani, mindegyik más – más területét célozza meg a testnek. Nekem leginkább a nyakmasszázs volt szimpatikus, mert olyan helyen dolgozok, ahol állandóan lefelé nézek a monitorra. Sajnos így nagyon gyakran fáj a nyakam, sokszor elviselhetetlen módon. a Karma Thai Massage szalon oldalán olvashattam azt is, hogy a megfelelő nyakmasszázzsal el lehet kerülni a csigolyák elmozdulását vagy a gerincferdülést és az ebből fakadó fájdalmakat. De a stresszt is oldja, és visszabillenti az izomzatok közötti egyensúlyt. Az ajánlások között azok is szerepelnek, akik irodai munkát végeznek, és sokat ülnek egyhelyben. Mivel apukám a nyugdíj mellett adminisztrációs munkát végez otthon, ő is beleesik ebbe a körbe, így születésnapjára biztosan jó lesz neki egy masszázs kupon a Karma Thai Massage-ba.