Feszt
Show MenuHide Menu

Legyél te a fesztivál legmenőbb orvosa!

Minden fesztiválon előfordulhat, hogy orvosi segítségre van szükség. Legyen szó egy hirtelen rosszullétről, vagy éppen az alkohol okozta hatásokról, a fesztiválok biztosítják az orvosi ellátást. Azonban a fesztiválok többnyire a bulizó fiatalságot célozzák meg, így nem árt, ha a komoly munkát végző orvos megenged magának egy kis lazaságot, egy kis menőséget. Kicsit furcsán hangzik, de a fesztiválos dokik is menők lehetnek egy jó orvosi táskával. Erre akkor döbbentem rá, amikor egy fesztiválon a mellettem lévő sátorhoz az orvos egy mutatós orvosi táskából kapta elő az eszközöket.

Nem akartam zaklatni, míg a segítségnyújtással foglalkozott, de utána nem bírtam magamban tartani a nagy kérdést. Mivel egyik haverom apja orvos, és szeretne már egy új orvosi táskát, azonnal kapcsolt az agyam, megkérdeztem, honnan szerezte ezt a menő táskát. Az orvos nem csak az ellátás során volt segítőkész, örömmel osztotta meg velem a nagy titkot is. Mondta, hogy ő is teljesen véletlenül akadt rá a Bagbox Webáruházára. Gyorsan szüksége volt egy új orvosi táskára, ugyanis a fesztiválszezon már nagyon megviselte az előzőt, és napokon belül jött az újabb rendezvény. A Bagbox oldalán gyorsan rátalált a neki megfelelő darabra, és pár munkanapon belül meg is érkezett. Eddig ragaszkodott a klasszikus formához, és elmondta, hogy bár kapható náluk a klasszikus fazon is, most szívesen próbált ki egy új fazonú táskát.

A fesztiválról hazaérve meg is üzentem haveromnak, hogy ha orvosi táskát akar a fater, akkor irány a Bagbox oldala, mert ott biztosan megtalálja, amit szeretne!