Feszt
Show MenuHide Menu

A fesztiválra menet még egy gumicsere is belefért

A barátaimmal már lassan négy éve együtt járunk szórakozni, kikapcsolódni, így nem csak a hétvégéken találkozunk, hanem közös nyaralásokat is szervezünk együtt, és a fesztiválokra is együtt megyünk. Nagyon jó kis baráti társaság alakult ki mostanra, így mindig nagy élmény minden perc, amit velük tölthetek. Sosem unatkozunk, rengeteget tudunk beszélgetni és viccelődni. Nagyon jól meg tudjuk érteni egymást, ami szerintem nagyon jó. Ha valamelyikünknek gondja van, bátran kérhet segítséget tőlünk, hiszen biztos lehet abban, hogy fog segítséget kapni. Mindig is ilyen emberekkel szerettem volna körbevenni magamat, így nagyon hálás vagyok, hogy az életem részei lehetnek. A múlt héten is pont egy fesztiválra mentünk közösen. Viszont már ideje lett volna az autón egy gumicserének és nem akartuk még tovább húzni, így arra a döntésre jutottunk, hogy még a fesztivál előtt kicseréltetjük. Egyikünk sem volt ismerős a budapesti autószervizekkel kapcsolatban, így az interneten kezdtünk neki a keresgélésnek.

Kis idő után sikerült is találni egy számunkra szimpatikus szervizt. Méta autószerviz a nevük. A honlapjuk már első látásra is nagyon igényes volt, nagyszerű színvilággal és hamar meg is találtuk azt, amit kerestünk. A gumicsere árak is fel voltak tüntetve, aminek nagyon örültünk, hiszen szeretjük előre tudni a költségeket. A Méta autószerviznél számos szolgáltatás elérhető, így mindenki megtalálhatja magának azt, amire éppen szüksége van. Néhány példa, hogy milyen szolgáltatások közül lehet választani: vezérlés csere és szervizelés, kuplung csere/ javítás/ szerviz, futómű beállítás és javítás, fék javítás és szerviz, autóátvizsgálás ás állapotfelmérés. Ezekből is látható, hogy mennyire széles körű a választékuk. Nagy valószínűséggel ha betéved valaki egy problémával, akkor megtudják oldani. És nem akármilyen áron, hiszen szerintem nagyon korrektek az alapján, amit a honlapjukon láttam. Ugyan elsősorban a gumicsere árakat néztem meg, de utána szépen sorban megnéztem minden olyan szolgáltatást is, amire esetleg még a közeljövőben szükségünk lehet.

Nagyon hasznos és informatív a honlapjuk, így elég könnyen tudtam tájékozódni mindenről, amire kíváncsi voltam. Minden szolgáltatáshoz tartozik egy rövid leírás, ennek köszönhetően pedig mindenki pontosan tudhatja, hogy mire számítson, erre a szolgáltatásra van-e szüksége és hogy mennyibe fog mindez kerülni. Ugyanis még példákat is felsorolnak, hogy az adott autó problémát hogyan lehet felismerni, milyen általános jelei lehetnek. Ezeket szerintem mindenképp érdemes elolvasni, hiszen sok segítséget tudnak nyújtani, ha épp nem tudjuk mi lehet a gond. Sőt, még szakmai blogot is vezetnek. Így ha valaki szeret olyan cikkeket olvasni, ami autókkal kapcsolatos, akkor még arra is van lehetősége.

A Méta autószerviz egyébként márkafüggetlen, így ez számunkra egy plusz pont volt, hiszen nagyon sok olyan szervizt találtunk, ami tetszett volna és szívesen rájuk bíztuk volna az autónkat, viszont márkaszervizek voltak és nem egyeztek a mi autónk márkájával.

Mivel minden hasznos információt megtaláltunk a honlapjukon, így már semmi kérdés nem maradt bennünk. Eldöntöttük, hogy hozzájuk foglalunk időpontot. Mivel már késő volt, így telefonálni nem szerettünk volna, de szerencsére volt lehetőség a honlapon is időpontot foglalni. Ezeket a lehetőségeket én mindig nagyra értékelem, hiszen a nap minden szakában lehet így foglalni, amikor nekem kényelmes. Nagy meglepetésünkre volt is olyan szabad időpontjuk, ami nekünk is jó lehetett, így hamar megoldódott a gumicsere problémánk is.

Ha neked is szükséged lenne egy megbízható autószervizre, ahol a gumicsere árak is a földön járnak, akkor a Méta autószerviz jó választás lehet.