Feszt
Show MenuHide Menu

Még szerencse, hogy volt kéznél egy motoremelő

Aki emelt már fel egy vendéglátós sörcsapot, az tudja, hogy food-348844_640mennyire nehéz. Az egyik alkalommal én is voltam egy nagy fesztiválon a haverokkal, jó buli volt.

A mi sztorink

Kézenfekvő volt, ha már egy fesztivál jön a városba, akkor mi is kimegyünk, más nem csak sörözünk a haverokkal, meg csajozunk persze.

Ki is választottuk a számunkra megfelelő faházat, ami nem túl messze volt a színpadtól, de meg sem süketültünk, és persze a pultos csaj is jó fej volt. Elvileg hatan indultunk neki az estének, aztán a többiek majd később csatlakoznak hozzánk.

A zenekarok nem voltak annyira jók, de az este jól sikerül. Számos sztori is van, amin az óta is nevetünk.

Az egyik sztori

A legviccesebbet elmesélem, talán ez a legmaradandóbb. Az egyik alkalommal épp sorban álltam egy kanyar italért, amikor nagy csörömpölést hallottunk bentről. Az egyik benti pultnak a lába kitört valamitől, és borult minden lefelé. Persze mindenki ugrott, hogy próbáljon segíteni a csinos pultos lánynak, de mégsem tarthattuk egész este. Egyszer csak az egyik srácnak támadt egy ötlete a sorban! Kíváncsian vártuk, hiszen mégsem egy tíz kilós pultot tartogattunk, és a kezem is kezdett fáradni. Közben persze szórakoztattuk egymást, hogy milyen jól esne most egy sör, meg hogy kinek fáj jobban a keze, és a többi hülyeség. Már annyira röhögtem, hogy azt hittem, nem tudom tovább tartani, mikor megjelent a srác, a nagy ötletével.

A megmentő ötlet

A srác autó motorszerelő, és a melós kocsival jött a fesztiválra, így éppen akadt nála egy motoremelő, aminek most nagy hasznát vehetnénk. Kitalálta, hogy azzal fel lehetne emelni a pult lábát, és ideiglenes megoldásnak pont jó is lenne. Ezek már épp elég erősek ahhoz, hogy megtartsák, és mint egy láb funkcionáljon. Hát mondanom sem kell, örökkévalóságnak tűnt tartani a pultot, de végül 10 perc után megoldódott a probléma, és még egy tapsvihart is kaptunk.

Persze a pultos lány is nagyon hálás volt a rögtönzött segítségért, és kaptunk egy egy korsó sört ajándékba. Azt gondolom, ez volt az a sör, ami a legjobban esett az egész este folyamán. Persze ez után már volt min sztoriznunk, így  hajnalig elhúzódott a buli de egy cseppet sem bántam. Mindenki nagyon jól érezte magát, és azt gondolom, egy életre szóló sztori marad ez mindenkinek!